MIRIAM I AM

Miriam van Keulen

In 2013 kwam ik toevallig in aanraking met een schildercursus omdat ik op zoek was naar iets waarin ik, naast mijn gezin, werk en sport, mijn creativiteit in kwijt kon. Al op de eerste avond merkte ik dat ik helemaal op kon gaan in het schilderen. Ik kreeg les in een grote groep, maar was tijdens het schilderen soms helemaal afgesloten van de omgeving. Het was voor mij een inspanning en tegelijk een ontspanning. Dit ervaar ik nog steeds tijdens het schilderen.

Schilderen is voor mij als stappen in een andere wereld. Het is mijn zoektocht naar de  juiste kleur en de juiste toets om de stilte, de eenzaamheid of een sfeer juist te raken.                                                     Mijn keuze op dat moment om een gevoel bij een ruimte, de omgeving of de persoon weer te geven is bepalend voor de sfeer die ontstaat.

Het in opdracht schilderen voor iemand die een dierbaar cadeau wil geven aan een ouder, vriend of vriendin, of een dierbare altijd dichtbij wil hebben mag ik heel graag doen. Het is fijn om samen met de opdrachtgever te bespreken welke sfeer een schilderij moet hebben en welke kleuren van belang zijn. Een goede heldere foto is daarbij wel van belang.

Miriam

Elk doek is voor mij een zoektocht waarbij ik mijzelf en de kijker hoop te raken.

MIRIAM VAN KEULEN

info@iammiriam.nl

06 13 00 78 80